Om oss

Välkommen till MT Butiken

om_oss_cms


Vi på MT Butiken erbjuder dig möjligheten att shoppa allt från mobilskal till mobiltillbehör, tillbehör till din surfplatta, gadgets och mycket mer!

Vi är ett nystartat företag där vi specialiserar oss på mobiltillbehör.  Vårt mål är att du som kund ska kunna ta del av bästa möjliga service och priser. Om du har några frågor eller funderingar kring vårt sortiment kan du ta kontakt liksom under och efter ditt köp. Vi finns här för dig under hela processen!

När du handlar hos oss på MT Butiken kan du inte bara se fram emot ett brett utbud med produkter inom de olika kategorierna. Du kan också räkna med snabba leveranser och fri frakt.

Om du skickar in din beställning till oss innan klockan 14:00 expedierar vi dig och skickar dina varor redan samma dag! Allt för att det ska gå så snabbt och smidigt som möjligt.

Mobilskal och tillbehör

Vi har specialiserat oss på olika typer av tillbehör till några av våra mest omtyckta och viktigaste tekniska ägodelarna vi har i dag.

De får inte sällan följa med överallt i fickan eller väskan och därför kan det behövas exempelvis skärmskydd och fodral liksom du kan behöva köpa ny kabel.

Vi har det mesta du kan önska dig! Med ett stort utbud av billiga mobilskal, fodral, skärmskydd, kablar och laddare hoppas vi att du ska hitta ett tillbehör som passar just dig.

Ta en titt i de olika kategorierna som vi har fyllt med de senaste produkterna till schyssta priser. Hos oss är det enkelt att spana in utbudet och beställa det du behöver oavsett om det rör sig om mobilskal eller andra mobiltillbehör.  • ALLTID FRI FRAKT
  • 60 DAGARS ÖPPET KÖP
  • ENKLA & SÄKRA BETALNINGARPostadress:

ARO Group AB
Rödkullastigen 11B
214 57 Malmö

Godkänd för F-skatt & Momsregistrerad